teisipäev, 17. oktoober 2023

EKSTRA KLASS I

 

Hea Laps ja Kiusamisvaba Kool kutsusid  sel sügisel osalema väljakutses EKSTRA KLASS, et innustada klasse üheskoos loominguliselt ja sõbralikult tegutsema ning võitma seejures vahvaid auhindu. 
NB! Tegemist ei ole KiVa programmi sisuga, vaid suurepärase lisavõimalusega, milles kutsume kaasa lööma! 
Klasse oodatakse  osalema koos juhendajaga. Väljakutse koosneb kolmest etapist: iga kuu (oktoober, november, detsember) alguses leiab ajakirjast Hea Laps ülesande. Oktoobris on see liikumistegevus, novembris sõna- ja laululooming ning detsembris kujutava kunsti teos. Iga kuu väljakutses valib žürii välja kolm ülesandega väga põnevalt hakkama saanud klassi; Kõik kolm ülesannet täitnud klasside hulgast valitakse üks EKSTRA KLASS, kes võidab põneva koolipäeva koos Hea Lapse ja Kiusamisvaba Kooliga. Külla tulevad ka Hea Lapse ajakirja looja ja kauaaegne peatoimetaja Leelo Tungal ja ajakirja praegune peatoimetaja Kätlin Vainola.

OKTOOBRIKUU VÄLJAKUTSEKS ON VAHETUNNIMÄNG! 
Vahetund on lahe tund! Seda teavad ju kõik, aga kuidas teha nii, et see maksimaalselt lahe oleks?Mõelge klassiga välja üks sõbralik liikumismäng, mida saavad mitu last või kogu klass koos mängida. See võib olla ka mõne tuntud mängu mugandus. Mäng võib olla siseruumides või väljas mängimiseks.Esitage oma mängujuhend vabalt valitud vormis, see võib olla video, õpetus tekstina, pildiline juhend vms. Lisage mängujuhisele kaaskiri.

Kaaskiri siin:
Are Kooli 6.klass
Esmaspäevases klassijuhataja tunnis oli  meil teemaks, kas osaleme selles võistluses.
Otsustasime kaasa lüüa. Vaidlemist oli palju, kuid võitjaks  jäi liikumismäng ,,Värvipott". Seda mängu meeldib kõigile mängida. Teisipäeval inimeseõpetuse tunnis  võtsime selle mängu tutvustuse filmile. 
Siin see on:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Õppekäik Tallinnasse: Kadrioru kunstimuuseumis ,,Portree" ja Euroopa Elamuskeskuses

2.aprill 2024 8.30 Väljasõit ARE KOOLI juurest 10.30. KADRIORU LOSS (programm,,Aitan lapsi kunsti juurde ») 6.kl ,,PORTREEDE SALADUSED” Port...